We are looking for: Electricians *** Cable trace workers          Vi søker etter: Skips eletrikere og Kabelgate montører          Poszukujemy: Elektryków *** Monterów Torów Kablowych     Contact person: Beata Kadlubek +48 600 410 300

Rem-Elektro AS er et autorisert elektroinstallasjonselskap stiftet 1.1.2013.

Vi utfører små og store oppdrag innen:

Til sammen har vi lang og bred erfaring innen de fleste kategorier innen elektrobransjen, slik at kundene våre kan være sikre på at alle prosjekt blir utført proffesjonelt og oppfyller alle krav iht lover og forskrifter.

Rem-Elektro Ålesund har for tiden 6 fulltids ansatte, men da vi er et datter selskap av Rem-Pol Resources Norway AS, som har avdelings kontorer i Polen har vi en unik mulighet til å øke montør staben vår på kort varsel ved støre prosjekt.

Dette gjør at vi har lave kostnader og det kommer selvfølgelig kundene til gode.

Vi er også medlem av Sikringen.

Hva er Sikringen?
Sikringen drives av Solar Norge AS, som har datterselskap i en rekke land, og er en av Nord-Europas ledende elektrogrossister. Sikringen er en landsdekkende kjede av norske elentreprenører som er villig til å satse tid og ressurser på å utvikle sin kompetanse. I øyeblikket er det ca 170 medlemmer på landsbasis med i alt 2000 medarbeidere. Medlemmene bruker Sikringen-logoen ved siden av sitt firmanavn, men de bevarer sin selvstendighet som eget firma. Du som forbruker kan føle deg trygg når du velger en elektriker fra Sikringen, og ønsker å gi deg den beste service og de beste råd. En elektriker fra Sikringen holder seg alltid oppdatert på nye produkter, energieffektive løsninger og selvsagt de elektriske forskriftene man som fagmann skal følge. Vi er ikke en kjede som har som mål og være størst. Det å være best er enkelt og greit vår målsetning.

Rem-Elektro AS Ålesund

Buholmgata 3 - 6003 Ålesund

Org.nr.: NO914 330 270MVA

Telefon: +47 701 000 76